Prachtig: Grigg ouderwets 'on fire' in League One tegen Swindon

24 april 2021, 18:00

Kent u Will Grigg (29, op archiefbeeld) nog? De Noord-Ierse topspits die zonder een minuut te voetballen op het EK 2016 furore maakte op dat eindtoernooi was zaterdagmiddag weer eens ouderwets 'on fire'. In de League One maakte hij vier (!) van de vijf doelpunten namens MK Dons tegen Swindon Town (5-0). 

Grigg had zijn volledige productie, allemaal veldgoals overigens, bovendien al na slechts 49 minuten volbracht zaterdagmiddag. Waar de fans van MK Dons hoopten op een ongekende mega-score, viel de goaltjesdief met zijn ploeg vervolgens wel stil, want de eindstand was na de vijf treffers van de thuisclub eveneens al bereikt.

Met zijn vier doelpunten verdubbelde Grigg overigens wel zijn totaal van dit seizoen tot dusver. In de voorgaande 26 duels had hij namelijk eveneens vier doelpunten gemaakt. Bij Sunderland was hij in de jaren daarvoor ook geen schim meer van de man die bij Walsall (19 goals), eerder MK Dons (20 goals) en Wigan Athletic (25 en 19 goals) extreem productief was op het derde niveau van Engeland.

Dat leverde hem destijds een oproep voor de nationale ploeg van Noord-Ierland op en mocht zelfs mee naar het EK 2016. Door het liedje over zijn persoon was hij de meest populaire speler van het eindtoernooi, zonder dat hij ook maar een minuut in actie kwam. Sindsdien kwam zijn loopbaan enigszins in het slop, maar zaterdagmiddag trok hij zich daar toch weer even uit met de vier doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen