'Arbiter Mulder zakt tweede keer op rij voor conditietest KNVB'

24 april 2021, 19:33

Siemen Mulder is voor de tweede keer gezakt voor zijn conditietest van de KNVB. Hoewel dat normaliter zorgelijk is voor de leidsman omdat drie keer zakken voor de test in de regel betekent dat je niet meer actief mag zijn in het betaalde voetbal, maakt scheidsrechterbaas Dick van Egmond zich nog weinig zorgen over de arbiter. 

Dat schrijft De Telegraaf althans. Dat heeft er vooral mee te maken dat Mulder tijdens de eerste conditietest geblesseerd zou zijn geraakt. Daarom haalde hij die test niet en ook dit weekend was hij nog altijd niet helemaal honderd procent fit, waardoor hij er niet in slaagde om de juiste resultaten te laten zien aan de KNVB. 

Van Egmond maakt zich dan ook nog geen zorgen, omdat hij verwacht dat wanneer Mulder wel weer helemaal fit is, hij de conditietest van de Nederlandse voetbalbond gewoon zal halen. De voormalig scheidsrechter laat de geboren Groninger in alle rust herstellen en hij krijgt de tijd om de derde kans van de conditietest wél te halen. Mulder is namelijk een van de vaste gezichten van het scheidsrechterskorps in de Eredivisie. 

Lees terug: Gepuzzel bij KNVB: zeven arbiters zakken voor conditietest

Wat er met de andere scheids- en grensrechters is gebeurd die de vorige keer niet door de conditietest kwamen, naar verluidt Serdar Gözübüyük, Erwin Blank, Waleveld, Maarten Ketting, Charl Schaap en Frank Janssen, is niet bekend. Voor Gözübüyük gold de vorige keer in elk geval dat hij nog herstellende was van een blessure en daardoor niet volledig fit kon aantreden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen