Goed nieuws Atlético Madrid richting de spannende titelweken

24 april 2021, 22:00

Atlético Madrid heeft zaterdag meer dan goed nieuws gekregen vanuit de ziekenboeg: Luis Suárez, João Félix en Thomas Lemar zijn namelijk weer beschikbaar voor de Madrilenen. Het drietal zit na een wekenlange afwezigheid dan ook weer bij de wedstrijdselectie voor het treffen met Athletic Bilbao, dat zondagavond op de rol staat.

Clubtopscorer Suárez was er de laatste drie duels niet bij voor Atlético Madrid, omdat hij met een spierblessure kampte. Tegen Real Betis Sevilla (1-1) was hij vanwege een gele kaart tegen Sevilla overigens sowieso geschorst, maar ook tegen SD Eibar en SD Huesca moest de ervaren spits verstek laten gaan. De verwachting is dan ook dat hij zondag hoogstens kan invallen voor Diego Simeone, die geen risico met hem zal willen nemen.

De 21-jarige Felix stond de laatste twee wedstrijden buitenspel met een enkelblessure, iets waardoor hij tegen Sevilla ook al een wedstrijd had moeten missen. Thomas Lemar was net als Suárez drie duels niet van de partij bij Los Rojiblancos, die het drietal in aanloop naar het cruciale treffen met FC Barcelona (8 mei) weer helemaal volledig wedstrijdfit kan krijgen.

Als de huidige koploper van de Primera Division die La Liga-kraker wint of gelijkspeelt, houdt het de Spaanse landstitel in eigen hand. Bij een remise nadert Real Madrid mogelijk wel tot één punt, maar blijft de ploeg van Ronald Koeman zeker op minimaal twee punten. Bij een nederlaag tegen de Catalanen, hebben Lionel Messi en consorten de titel in eigen hand – mits de huidige competitiestand niet verandert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen