Atalanta heeft Hateboer terug in jacht op Champions League

25 april 2021, 09:47

Goed nieuws voor Atalanta en Oranje. Hans Hateboer staat namelijk op het punt om zijn rentree te maken voor zijn Italiaanse werkgever. De rechtervleugelverdediger stond lange tijd geblesseerd aan de kant, maar keert in de wedstrijd tegen Bologna terug in de wedstrijdselectie. Het is de vraag of trainer Gian Piero Gasperini hem meteen gaat laten spelen.

De 27-jarige Hateboer begon het seizoen als vaste waarde van Atalanta. In januari raakte hij op bezoek bij AC Milan echter geblesseerd aan zijn enkel en sindsdien kwam hij niet meer in actie. De ex-speler van FC Groningen speelde dit seizoen pas zeventien competitiewedstrijden, waarin hij wel twee keer scoorde. De rentree van Hateboer is ook goed nieuws voor Frank de Boer.

De bondscoach van Oranje ziet zijn mogelijkheden op de rechtsbackpositie weer toenemen met het oog op het EK. Atalanta speelt vanavond (20.45 uur) de thuiswedstrijd tegen Bologna. Het belooft Nederlands getint treffen te worden. Naast Hateboer zijn ook Marten de Roon en Sam Lammers van de partij. De Nederlandse Duitser Robin Gosens in geschorst. Bij Bologna spelen Mitchell Dijks en Jerdy Schouten.

Gasperini zal in ieder geval erg blij zijn met de rentree van Hateboer. Atalanta is namelijk volop in de race om opnieuw het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken. De ploeg uit Bergamo heeft al 65 punten verzameld en staat daarmee op de derde plek van de Serie A. De vier ploegen in de top vier plaatsen zich voor het miljardenbal. Er staan voor Atalanta nog zes duels op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen