Flick kijkt niet naar Leipzig: "Er is blijkbaar genoeg werk voor ons"

25 april 2021, 10:04

Hansi Flick verwacht dat zijn Bayern München de landstitel alsnog wel gaat pakken. De oefenmeester had zaterdagmiddag al feest kunnen vieren met zijn ploeg, maar verloor verrassend met 2-1 op bezoek bij FSV Mainz. Zodoende lijkt Bayern de negende titel op rij nog even uit te moeten stellen. Alleen als RB Leipzig zondagmiddag ook verliest, is de schaal alsnog binnen.

Op de persconferentie liet Flick echter weten totaal niet bezig te zijn met Leipzig, dat vanmiddag thuis tegen VfB Stuttgart speelt. "Dat zijn dingen die me niet zo interesseren. Ik moet eerst deze nederlaag verwerken, er is blijkbaar genoeg werk voor ons. Daarom ben ik niet met andere ploegen bezig. We hebben nog drie wedstrijden te spelen en hebben een overwinning nodig. Ik ga ervan uit dat we die gaan pakken."

Na de nederlaag in Mainz was Flick lovend over de tegenstander, waar Jeremiah St. Juste en Jean-Paul Boëtius in actie kwam. "Mainz heeft het natuurlijk erg goed gedaan. Ze hebben agressief verdedigd en stonden heel compact. Wij hebben juist niet goed gespeeld, al was het in de tweede helft wel iets beter. Ons team heeft erg veel minuten in de benen en kon dit keer niet de juiste intensiteit brengen."

Ondanks de nederlaag heeft Bayern nog altijd een riante voorsprong in de Bundesliga. Het gat met Leipzig is drie wedstrijden voor het einde van de competitie tien punten, al kan de nummer twee dat verschil vanmiddag dus terugbrengen tot zeven. Als Leipzig verliest, gaat de titel alsnog dit weekend naar München. Anders moeten de manschappen van Flick de klus over twee weken zelf klaren tegen Borussia Mönchengladbach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen