'Clubs uit Serie A willen Milan, Inter en Juventus straffen'

25 april 2021, 11:04

AC Milan, Internazionale en Juventus zouden deelnemen aan de Super League, maar dat feest gaat niet door voor de Italiaanse grootmachten. Toch lijkt de intentie om mee te doen aan die nieuwe competitie een vervelend staartje te krijgen voor de topclubs. Meerdere clubs uit de Serie A zijn door dit voorval namelijk helemaal klaar met Milan, Inter en Juve.

Volgens het Italiaanse persbureau ANSA hebben elf clubs een brief hebben gestuurd aan competitiebaas Paolo Dal Pino. Daarin wordt hij verzocht om de gang van zaken rondom de Super League goed te onderzoeken en eventueel op te treden tegen de grootmachten. Als het aan de clubs ligt, hebben Milan, Inter en Juventus het Italiaanse voetbal beschadigd.

Het zou gaan om AS Roma, Torino, Bologna, Genoa, Sampdoria, Sassuolo, Spezia, Benevento, Crotone, Parma en Cagliari. Zij maken zich ook zorgen over nieuwe pogingen om de Super League op te zetten. Niet alle mogelijke deelnemers hebben zich immers teruggetrokken uit de nieuwe competitie. Dat is volgens de elf clubs een teken dat zij hopen op een nieuwe start.

De elf Italiaanse clubs willen graag met alle ploegen van de Serie A rond de tafel om de situatie goed te bespreken. De Super League komt er voorlopig niet. Nadat een aantal Europese grootmachten het toernooi aankondigden, kwam er veel kritiek en werd besloten alsnog de stekker eruit te trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen