Portsmouth richt vizier nu op Anelka

19 juli 2006, 14:41

Na de mislukte poging om Jefferson Farfan binnen te halen, richt Portsmouth zich nu op Nicolas Anelka. De Franse spits, die in het verleden onder meer bij Real Madrid onder contract stond, heeft naar eigen zeggen een aanbieding binnen van de Britse middenmoter. 

Anelka staat momenteel nog onder contract bij het Turkse Fenerbahçe, maar naar verluidt heeft Portsmouth ruim dertien miljoen euro over voor de Franse aanvaller. Toch staat Anelka niet te springen om over te stappen naar Portsmouth, hij hoopt eigenlijk op een grotere club. "Fenerbahçe wil me behouden, maar ik wil naar een Europese topcompetitie. Het liefst zou ik naar een club gaan waar ik regelmatig Champions League kan spelen", zegt hij.

"Ik heb inmiddels contact gehad met Harry Redknapp, de manager van Portsmouth. Ik ken hem goed en hij wil me graag inlijven. Ook vertegenwoordigers van Bolton en Blackburn hebben contact gezocht. Ik hoop in ieder geval dat ik binnen tien dagen duidelijkheid kan geven", aldus de Franse aanvaller.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen