Klaassen terug bij Ajax, AZ zonder geblesseerde Svensson

25 april 2021, 13:37   Bijgewerkt: 25 april 2021, 15:07

Davy Klaassen begint zondagmiddag weer in de basis van Ajax. De middenvelder kreeg afgelopen donderdag tegen FC Utrecht nog rust, maar moet in de Noord-Hollandse derby weer vanaf de aftrap aan de bak. Dat betekent dat Mohammed Kudus weer op de bank begint. Daar zit ook David Neres, die zijn plekje in de basiself afstaat aan landgenoot Antony.

Bij Ajax staat Maarten Stekelenburg onder de lat. De routinier wordt in de achterhoede bijgestaan door Devyne Rensch, Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico. Op het middenveld heeft Klaassen gezelschap van Edson Álvarez en Ryan Gravenberch. Voorin moeten Antony, Sébastien Haller en Dusan Tadic voor gevaar zorgen.

Aan de kant van AZ ontbreekt de geblesseerde Jonas Svensson. Daarom staat Yukinari Sugawara in de basis. Ook Timo Letschert, Bruno Martins Indi en Owen Wijndal spelen in de achterhoede voor de neus van goalie Marco Bizot. De middenvelders zijn Teun Koopmeiners, Fredrik Midtsjø en Albert Gudmundsson. Voorin starten Calvin Stengs, Myron Boadu en Jesper Karlsson.

Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch, Álvarez; Antony, Haller, Tadic

AZ: Bizot; Sugawara, Letschert, Martins Indi, Wijndal; Koopmeiners, Midtsjø, Gudmundsson; Stengs, Boadu, Karlsson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen