Tadic blij met officieuze titel: "Pak schaal, pak beker, pak alles"

25 april 2021, 17:28

Het werd zondag een geweldige dag voor koploper Ajax. De Amsterdammers wonnen op eigen veld met 2-0 van AZ en legden daarmee officieus beslag op de landstitel. Dusan Tadic heeft genoten van de overwinning en ook van de terugkeer van de supporters op de tribunes.

Tadic kreeg eerder de lachers op zijn hand met de 'Pak schaal'-opmerking en haakte daar ook zondag op in. "Pak schaal, pak beker, pak alles. Niet helemaal alles, maar die schaal gaat er komen", zei bij ESPN. De captain ziet het als loon naar werken. "Wij werken het hele seizoen voor dit en het is nog niet officieel, maar wel bijna. Wij wisten dat dit een moeilijke wedstrijd zou zijn, want AZ is een goede ploeg. Maar wij wonnen en dat is mooi. Wij wisten dat we volle bak moesten gaan, ook omdat we tegen Utrecht niet volle bak waren begonnen. Nu had AZ wat kansen, maar was het mooi om te zien hoe het met de fans ging."

De terugkeer van supporters in het stadion was geweldig, zijn de aanvoerder. "Dat was heerlijk. We hebben ze echt gemist, voetbal zonder fans is niks. Het geeft extra energie en is echt een groot verschil. Het is zo mooi, want je speelt altijd voor de mensen. Je wilt mensen blij maken en als ze voor jou klappen… Het is echt een groot verschil."

Het gaf Ajax zodoende echt een boost en de wil om van AZ te winnen werd er alleen maar groter van, zei de aanvaller. "Je hebt adrenaline en extra energie. En dit waren nog meer 7.500 en we kunnen niet wachten tot het er meer worden. Het maakt echt een verschil. Eindelijk hebben we nu een week tijd om ons voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Normaal spelen we elke 3, 4 dagen. Nu eindelijk een hele week om ons voor te bereiden dus dat is mooi. Nu een beetje rustig en dan in het weekend volle bak. En dan pak schaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen