Juventus hoopt op Nedved

19 juli 2006, 15:19

Juventus hoopt dat het ook volgend seizoen kan beschikken over Pavel Nedved. De begaafde middenvelder weet nog altijd niet of hij Juventus trouw zal blijven, na de verplichte degradatie naar de Serie B. Toch rekent men in Turijn voorzichtig op een langer verblijf van de Tsjech.

Alleen Alessandro del Piero heeft tot dusver toegezegd dat hij in Turijn zal blijven, de overige topspelers twijfelen nog. Nedved bijvoorbeeld zou onder andere in belangstelling staan van het Engelse Tottenham Hotspur. Alessio Secco, de sportief directeur van de Oude Dame, heeft echter signalen ontvangen dat de Tsjech niet zal vertrekken. "Ik heb met Del Piero gesproken en hij heeft me laten weten dat Nedved samen met hem wil blijven", stelt Secco.

Eén van de mensen die vrijwel zeker wél zal vertrekken, is doelman Buffon. AC Milan leek hem te willen ruilen tegen Christian Abbiati, maar nu Abbiati gekozen heeft voor een contract bij Torino lijkt die deal van de baan. "We hebben met Milan gesproken en ze boden Abbiati in combinatie met een som geld. Nu Abbiati vertrokken is, is de kans een stuk kleiner geworden dat Buffon naar AC Milan zal gaan", legt Secco uit.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen