Yilmaz sloopt Lyon en helpt koploper Lille aan koppositie

25 april 2021, 23:15

De titelstrijd in de Franse Ligue 1 is zinderend te noemen. Zondag leek nummer vier Olympique Lyon de laatste strohalm te grijpen en zich daarmee te melden in de strijd, maar een 2-0 voorsprong bleek niet genoeg tegen koploper Lille. De bezoekers draaiden het treffen door toedoen van Burak Yilmaz helemaal om: 2-3.

Met Memphis Depay uiteraard in de basis begon Lyon prima aan de belangrijke wedstrijd. Spits Islam Slimani hielp de thuisploeg aan de leiding en nog voor rust werd het ook nog 2-0 voor Lyon. Sven Botman knalde de bal tegen zijn eigen keeper aan, waarna de bal vervolgens via captain José Fonte in het doel terechtkwam: 2-0. Een ongelukkige rol voor de defensie van Lille dus bij die treffer.

Lille behoudt door de zege de koppositie in de Ligue 1. Het staat na 34 wedstrijden op 73 punten, één meer dan Paris Saint-Germain. Monaco staat derde met 72 punten. Lyon blijft steken op 67 punten en lijkt zodoende wel uitgespeeld in de strijd om het kampioenschap. Voor Sven Botman en co wachten er spannende weken. Er zijn in Frankrijk nog vier speelronden te gaan. Zowel Lille als PSG heeft een relatief eenvoudig programma.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen