'Vitessenaar Doekhi kan in zomer naar drie Britse clubs'

26 april 2021, 08:30   Bijgewerkt: 26 april 2021, 09:27

Vitesse-verdediger Danilho Doekhi (22) mag zich mogelijk verheugen op een transfer naar het buitenland in de komende zomer. De achterhoedespeler heeft zichzelf namelijk in de kijker gespeeld van diverse Britse clubs. De Schotse kampioen Rangers, Fulham en Newcastle United zouden serieuze belangstelling hebben in de oud-Ajacied.

Dat schrijft De Gelderlander althans. De ochtendkrant weet dat de drie clubs vanuit Groot-Brittannië de verrichtingen volgen van Doekhi, die dit seizoen een vaste waarde is bij de Arnhemmers. Op twee wedstrijden na die hij helemaal afwezig was, miste de centrale verdediger geen minuut in het elftal van trainer Thomas Letsch, die met de verloren bekerfinale en strijd om de vierde plek nu al kan terugkijken op een prima seizoen.

Doekhi, voor wie Vitesse maar een heel klein bedrag betaalde aan Ajax, heeft nog een contract tot slechts 2022, waardoor de Arnhemmers vermoedelijk zelf ook wel willen meewerken aan een transfer. Afgelopen zomer toonde Dinamo Zagreb al interesse, maar hield hij zelf de boot af. Ditmaal zou hij wel open staan voor een overgang naar bijvoorbeeld Schotland, waar naar verluidt een driejarig contract voor hem zou klaarliggen.

Fulham en Newcastle United vechten beide nog volop tegen degradatie: de ploeg van Kenny Tete staat met de achttiende plek nog net onder de streep en heeft een flinke achterstand op nummer zeventien Brighton & Hove Albion. Na de remise tegen Liverpool lijkt Newcastle United wel verzekerd van nog een jaar Premier League-voetbal. Rangers is de kampioen van Schotland, maar vergat zondag de dubbel te pakken: ze verloren in de kwartfinale van St. Johnstone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen