Dolend Werder Bremen gaat bekritiseerde trainer niet ontslaan

26 april 2021, 19:30

Werder Bremen heeft het vertrouwen uitgesproken in Florian Kohfeldt. De positie van de 38-jarige Duitse oefenmeester staat vanwege de tegenvallende resultaten flink onder druk. Toch heeft de clubleiding van Werder Bremen besloten om Kohfeldt, vlak voor het einde van het seizoen, niet te ontslaan.

De roep om het ontslag van Kohfeldt klinkt de laatste weken steeds luider. Werder Bremen won op 10 maart zijn laatste competitiewedstrijd en ging afgelopen weekend tegen Union Berlin (3-1) voor de zevende achtereenvolgende keer onderuit. Inmiddels staat de Duitse club nog maar één punt boven de gevarenzone. Werder Bremen speelt dit seizoen nog tegen Bayer Leverkusen, FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach.

Ondanks de penibele situatie neemt Werder Bremen geen afscheid van zijn trainer. "De kwaliteiten van Florian als coach, zijn verlangen om de uitdagingen die voor ons liggen aan te gaan en de nauwe relatie tussen Florian, het team en de staf van de club zijn de belangrijkste redenen", licht sportief directeur Frank Baumann toe.

De clubleiding kwam zondag en maandag samen om de sportieve situatie te bespreken. "We zien het als de verantwoordelijkheid van Florian Kohfeldt en het team om een duidelijke reactie te geven met betrekking tot de recente Bundesliga-vorm van de club. Dat begint vrijdagavond, in de halve finale van de DFB-Pokal tegen RB Leipzig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen