Gisteren gemist: AC Milan is het kwijt, Ten Hag gelinkt aan Spurs

27 april 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 26 april.

AC Milan moet nu zelfs vrezen voor Champions League-ticket

AC Milan dreigt het historisch sterk gestarte seizoen rampzalig te eindigen. De titeldroom spatte al een tijdje geleden uiteen, maar nu komt ook deelname aan de Champions League in het geding. Maandagavond werd er met 3-0 verloren van directe concurrent Lazio, waardoor de ploeg van trainer Stefano Piolo de derde plaats met twee andere clubs moet delen.

Champions League-terugkeer lonkt voor Leicester City

Een terugkeer in de Champions League is weer een stap dichterbij voor Leicester City. The Foxes namen maandagavond de derde plaats in de Premier League steviger in handen door het Crystal Palace van Patrick van Aanholt en Jaïro Riedewald met 2-1 te verslaan.

'Spurs zet Ten Hag na nieuws uit Duitsland hoger op lijstje'

Erik ten Hag wordt voor de tweede keer binnen een week tijd in verband gebracht met de vrijgekomen trainerspositie bij Tottenham Hotspur. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde The Telegraph staat de Ajax-trainer sinds maandag hoger op het verlanglijstje van de Londense club. Dat heeft allemaal te maken met de recente ontwikkelingen in de top van het Duitse voetbal.

Volop buitenlandse interesse voor bij PSV geflopte Bruma

PSV gaat naar het zich laat aanzien een significant deel van de aankoopsom die het in 2019 betaalde voor Bruma terugverdienen. De in Eindhoven geflopte aanvaller is in Griekenland helemaal opgeleefd en kan voor een bedrag van zeven miljoen euro definitief worden overgenomen door Olympiakos.

UEFA start onderzoek: Ibrahimovic moet vrezen voor schorsing

De UEFA is een disciplinair onderzoek gestart naar Zlatan Ibrahimovic vanwege een vermeend financieel belang in een gokbedrijf. De mededeling van de Europese voetbalbond volgt een kleine twee weken nadat de Zweedse sportkrant Sportbladet schreef dat de 39-jarige aanvaller van AC Milan de regels van zowel de FIFA als de UEFA zou hebben overtreden.

PSG spreekt vertrouwen uit in 'beste keeper ter wereld' Navas

Keylor Navas blijft langer bij Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht maakt via de officiële kanalen bekend dat het contract van de 34-jarige doelman uit Costa Rica is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2024. Navas lag tot medio 2023 vast in de Franse hoofdstad.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen