Chelsea zonder Ziyech, Real Madrid met vijf verdedigers

27 april 2021, 19:50   Bijgewerkt: 27 april 2021, 22:41

Chelsea begint in het eerste deel van het tweeluik met Real Madrid zonder Hakim Ziyech in de basis. De van Ajax overgekomen spelmaker moet genoegen nemen mey een plek op de reservebank. Chelsea en Real Madrid strijden vanavond en volgende week om een plek in de finale van de Champions League.

Ziyech kreeg de laatste weken juist meer kansen in de baiss, maar is voor het meest belangrijke duel van de maand gepasseerd. Trainer Thomas Tuchel kiest voorin voor Mason Mount, Christian Pulisic en Timo Werner. Dat betekent dat ook miljoenenaankoop Kai Havertz plaatsneemt op de bank, net als de spitsen Olivier Giroud en Tammy Abraham.

Real Madrid start met de verwachte elf namen aan de ontmoeting met Chelsea. De ploeg van Zinédine Zidane moet het wegens een blessure nog altijd stellen zonder aanvoerder Sergio Ramos, die achterin wordt vervangen door de Braziliaan Eder Militao. Met Dani Carvajal, Nacho, Raphael Varane en Marcelo is Militao een van de vijf verdedigers waarvoor Zidane kiest.

Bij De Koninklijke moeten Vinicius Junior en Karim Benzema voorin voor de goals zorgen. Luka Modric, Toni Kroos en Casemiro moeten zoals gewoonlijk de balans op het middenveld bewaken. De Belgische miljoenenaankoop Eden Hazard, die afgelopen weekend na maanden zijn rentree maakte in de wedstrijdselectie, begint opnieuw op de bank. De wedstrijd tegen Chelsea begint dinsdagavond om 21.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen