Marcelo-vloek: gaat Real Madrid met Braziliaan opnieuw onderuit?

27 april 2021, 20:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marcelo staat dinsdagavond voor het eerst sinds oktober weer in de basis bij Real Madrid in de Champions League. De 32-jarige Braziliaan is dit seizoen voorbijgestreefd door Ferland Mendy, maar de linksback kampt met een blessure. Dat Marcelo aan de aftrap verschijnt, zal coach Zinédine Zidane bepaald geen geruststellend gevoel geven.

In de competitie coachte Zidane 82 wedstrijden sinds hij in 2019 terugkeerde als hoofdtrainer van Real Madrid. Mét Marcelo op het opstellingsformulier verloor Real Madrid namelijk tien van de 34 wedstrijden in de competitie, terwijl Real Madrid zonder de Braziliaanse linksachter slechts in één van de 51 wedstrijden een nederlaag moest incasseren.

Marcelo was jarenlang een vaste waarde in de succesformatie van Real Madrid, maar inmiddels is hij gepasseerd door concurrent Mendy. Sinds hij in 2007 bij Real Madrid tekende, schreef Marcelo diverse prijzen op zijn naam. Zo werd hij viermaal wereldkampioen voor clubs, won hij vier keer de Champions League en kroonde hij zich vijfmaal tot landskampioen. Ook de Copa Del Rey (twee), Supercopa de Espana (vier) en de UEFA Super Cup (drie) behoren tot zijn prijzenkast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen