Trencín zet oud-coach NAC Stijn Vreven op straat

27 april 2021, 22:21

AS Trencín heeft Stijn Vreven ontslagen na een dramatische reeks in de competitie. De Belgische trainer, die een verleden heeft bij NAC Breda en de Slowaakse club gaan 'in goed overleg' uit elkaar. Vreven wordt geslachtofferd na ee slechte start aan de kampioenspoule.

Trencín leek lange tijd niet eens mee te doen aan die eindstrijd, maar na een inhaalrace verzekerde de club zich alsnog van een ticket. Trencín, waar Tscheu La Ling nog altijd de eigenaar is, verloor de eerste zes duels op rij en bezet daarmee de laatste plaats. "Na een gesprek met de trainer, zijn we het eens geworden de samenwerking te beëindigen", aldus algemeen directeur Róbert Rybnícek op de clubwebsite.

Daarmee komt er opnieuw een vroegtijdig einde aan een klus van Vreven. De Belgische oefenmeester moest ook al eerder zijn spullen pakken bij zijn vorige werkgever SC Lokeren. Die club werd vorig jaar failliet verklaard, waardoor Vreven zonder werk kwam te zitten. Bij NAC Breda is hij beduidend meer geliefd: hij hielp de ploeg aan promotie naar de Eredivisie en loodste zijn club tweemaal langs landskampioen Feyenoord.

Vreven speelde zelf zes jaar in Nederland. De voormalig middenvelder droeg het shirt van FC Utrecht, Vitesse en ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen