Giggs ontkent beschuldigingen en is voorlopig op vrije voet

28 april 2021, 14:54   Bijgewerkt: 28 april 2021, 14:59

Manchester United-legende Ryan Giggs (47) is in elk geval voorlopig weer op vrije voeten. De weggestuurde bondscoach van Wales kwam woensdag voor de rechtbank op verdenking van het toebrengen van lichamelijk letsel aan en het mishandelen twee vrouwen. Hij heeft de beschuldigingen overigens met klem ontkend.

Dat deed hij voor de rechter woensdagmiddag, nadat hij vijf dagen geleden opgepakt werd op beschuldiging van mishandeling van zijn ex-vrienden en diens jongere zusje. Volgens Giggs, die vorig jaar ook al eens beschuldigd werd omdat hij zijn toenmalig vriendin mishandeld zou hebben, is er niets waar van die beschuldiging.

Giggs moest zich verdedigen voor mishandeling met lichamelijk letsel tot gevolg. Dat moest vorig jaar gebeurd zijn op het woonadres Salford. Het oordeel van de rechter volgt pas in de komende tijd, tot die tijd is de voormalig middenvelder van The Red Devils op borgtocht vrijgelaten. 

Lees ook: Giggs opnieuw de fout in en wordt voor EK vervangen

Door alle commotie voor de tweede keer in korte tijd, moest Wales wel ingrijpen na het nieuwe wangedrag van de bondscoach. Het besloot om Giggs te vervangen door Robert Page voor het EK 2021 in de komende zomer, waarbij Albert Stuivenberg gewoon zal blijven fungeren als assistent-coach. Bij de vorige beschuldiging werd Giggs nog 'slechts' voor drie duels geschorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen