Bookmaker: Ten Hag favoriet om manager Tottenham te worden

28 april 2021, 15:19

De naam van Erik ten Hag valt steeds nadrukkelijker bij Tottenham Hotspur. De afgelopen weken werd de huidige coach van Ajax al eens gelinkt aan een dienstverband bij de Spurs, maar het gokkantoor Betfair heeft hem zelfs bovenaan het lijstje van kanshebbers gezet. De hoogste quotering van alle kandidaten is momenteel weggelegd voor Ten Hag.

Nadat duidelijk is geworden dat RB Leipzig-coach Julian Nagelsmann naar Bayern München vertrekt en RB Salzburg-trainer Jesse March normaliter zijn vervanger wordt, zingt de naam van Ten Hag alleen maar harder rond in Engeland. March stond namelijk ook op het lijstje van Tottenham Hotspur, maar hem heeft die club kunnen schrappen, al moet de aanstelling van March bij RB Leipzig formeel nog wel worden gedaan.

De quotering van Ten Hag steeg na het nieuws vanuit Duitsland van 10/1 (10%) naar 21/10 (47%), wat veel hoger is dan achtervolgers Maurizio Sarri (4/1), Brendan Rodgers (13/2) en Oliver Glasner (10/1). Het gokkantoor noemt met Massimiliano Allegri, Eddie Howe, Scott Parker, Nuno Santo, Roberto Martínez, Rafael Benítez en de huidige coach Ryan Mason nog meer potentiële kandidaten, maar zij staan allen met een quotering van 14/1 veel lager dan de Ajax-trainer. 

Lees ook: 'Spurs zet Ten Hag na nieuws uit Duitsland hoger op lijstje'

Eerder kwamen ook The Telegraph en football.london al naar buiten met het feit dat Ten Hag een meer dan serieuze optie zou zijn voor Tottenham Hotspur. De club wil na José Mourinho graag een attractieve oefenmeester aanstellen, die aanvallend voetbal wil spelen, waarvan balbezit een belangrijk onderdeel is. Voor de bookmakers, die in Engeland een veel grotere rol spelen dan in Nederland, zijn de geruchten en ontwikkelingen in Duitsland in elk geval reden genoeg om Ten Hag momenteel als favoriet te zien.

Het complete lijstje:

Erik ten Hag - 21/10

Maurizio Sarri - 4/1

Brendan Rodgers - 13/2

Oliver Glasner - 10/1

Rafa Benitez - 14/1

Massimiliano Allegri - 14/1

Eddie Howe - 14/1

Scott Parker - 14/1

Nuno Espirito Santo - 14/1

Roberto Martinez - 14/1

Ryan Mason - 14/1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen