Immers reageert op opmerkelijke uitspraken: "Je moet eerlijk zijn"

28 april 2021 – Lex Immers heeft voor de nodige opschudding gezorgd bij NAC Breda. De aanvallende middenvelder sprak zich afgelopen vrijdag na de 1-2 nederlaag tegen Excelsior hard uit in de media en kreeg daar problemen mee bij de fans.

Immers reageert op opmerkelijke uitspraken: "Je moet eerlijk zijn"

Na dat pijnlijke verlies werd Immers door een verslaggever van Omroep Brabant geconfronteerd met het slechte veldspel van NAC. Dat schoot bij hem in het verkeerde keelgat. "Er is nog geen dag geweest in de voetballerij dat ik niets over kritiek heb gehoord. Kritiek, op wie dan ook, of het nou op de spelersgroep is of op de technische staf. Dat interesseert me niets, daar veeg ik mijn reet mee af. Je hebt altijd meningen binnen de voetballerij, daar heb je niets aan", zei de aanvallende middenvelder.

Fans waren niet blij met die uitspraken, omdat zij dacht dat Immers lak had aan hen. Via de clubkanalen laat de routinier weten dat zijn uitspraken niet gericht waren aan de eigen fans. "Het was wel zo bedoeld, maar richting bepaalde mensen. Niet richting supporters of dat soort mensen. Het ging mij meer op critici van de media zelf en mensen die rondom de club hangen die eigenlijk weinig met de club te maken hebben, maar die hun mening geven en het heel erg op de man spelen. Ook op de trainer. Daar ging het mij meer om. Het was absoluut niet richting de supporters, absoluut niet. Dat zijn mensen die betalen en die hebben het al een heel jaar moeilijk. Niet alleen met de corona, maar ook met ons spel. Dat snap ik. Die mogen kritiek hebben en daar heb ik absoluut geen moeite mee", zegt Immers.

Natuurlijk was de middenvelder wat gefrustreerd na de nederlaag tegen Excelsior. "We verliezen hem met 1-2 in een fase waarin je echt moet winnen, want je krijgt daarna De Graafschap tegen Almere. Dus het was voor ons een uitgelezen kans om eventueel dichterbij te komen. Dan speelt emotie van zo'n wedstrijd natuurlijk ook mee. Dat was niet het grootste punt, het was meer het interview zelf. Je moet wel eerlijk blijven in het leven en niet overal om heen draaien."

NAC staat op dit moment vijfde en hoopt nog altijd op promotie. "We moeten positief blijven met z'n allen en er is nog steeds een kans. Play-offs zijn iets speciaals en als de fans er wel bij mogen zijn, kan dat een extra steuntje in de rug zijn."

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd