Cambuur krijgt van Gemeente Leeuwarden opmerkelijke huldiging

28 april 2021, 19:25

In coronatijd is alles anders en dus ook de huldiging van een prijswinnaar. SC Cambuur, dat afgelopen vrijdag kampioen werd van de Eerste Divisie, gaat de huldiging ook op een alternatieve manier laten plaatsvinden. De selectie zal zaterdag in helikopters over de stad vliegen.

Dat bevestigt Cambuur via de eigen kanalen. De huldiging is aangeboden door de Gemeente Leeuwarden. Het is de bedoeling dat de spelersgroep van trainer Henk de Jong zaterdag 1 mei tussen 13.00 uur en 14.00 uur boven de stad zal vliegen. Het is de bedoeling dat de fans met vlaggen en sjaals dan een geel-blauwe groet brengen aan hun helden.

'Hierbij zullen alle wijken in Leeuwarden en directe omgeving worden aangedaan, dus zorg dat je huis, straat en wijk helemaal geel-blauw is!', meldt Cambuur. De best versierde straat kan volgens Cambuur ook nog een prijs winnen. 'Dan komen we volgende maand bij jullie langs voor een heuse Cambuur-clinic in de straat, inclusief Meet & Greet met twee spelers van de eerste selectie.'

Cambuur is al kampioen, maar speelt vrijdag in de Eerste Divisie nog wel een wedstrijd. De Graafschap, dat tweede staat, komt op bezoek in Leeuwarden. Voor die ploeg staat er nog wel veel op het spel bij de wedstrijd waarbij ook fans aanwezig mogen zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen