Overname Arsenal steeds serieuzer: ''Heb al geld opzij gezet''

28 april 2021, 21:05

De afgelopen week liet Spotify-oprichter Daniel Ek al weten interesse te hebben in een overname van de Londense voetbalclub Arsenal. De fans zijn al langer helemaal klaar met de huidige eigenaar Stan Kroenke en lieten dat onlangs merken met een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/383582/geen-super-league-maar-bittere-realiteit-voor-arsenal/,_blank,protestactie]. Ek heeft nogmaals aangegeven zeer serieus te zijn en er zelfs al geld voor apart te hebben gezet.

Woensdagochtend kwam er voor het eerst een reactie uit het kamp Kroenke. De Amerikaanse Arsenal-baas liet weten de club niet te willen verkopen. Dat weerhoudt Ek er echter niet van zijn plannen toch door te zetten. In The Italian Football Podcast laat hij weten: ''Ik ben al sinds mijn achtste groot Arsenal-fan, ik hou van de geschiedenis, de spelers en de fans.''

''Ik zie hier echt een geweldige kans in om een echte visie neer te zetten en Arsenal terug te brengen naar de glorietijden. Ik ben echt heel serieus en heb er zelfs al geld voor opzij gezet'', aldus Ek. In zijn plannen zou er tevens ruimte zijn voor clubiconen Dennis Bergkamp, Thierry Henry en Patrick Vieira.

Lees ook: Slecht nieuws Bergkamp en co: Kroenke wil niet verkopen

Op sportief gebied gaat het Arsenal niet bepaald voor de wind. Het staat weliswaar in de halve finale van de Europa League, maar is ook de huidige nummer tien van de Premier League. De tegenvallende prestaties in combinatie met de eerdere ambities om deel te nemen aan de Super League, is voor de supporters reden genoeg om van de huidige eigenaar af te willen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen