Porto-coach geschorst na tirade: 'Je hebt ons twee titels gekost'

28 april 2021, 22:51

De trainer van FC Porto Sérgio Conceição heeft een flinke schorsing van 21 dagen aan zijn broek gekregen. In het duel met Moreirense schotelde hij de arbitrage op met een flinke tirade. Diverse Portugese media maken uit het wedstrijdformulier op dat hij de scheidsrechter behoorlijk met de grond gelijk heeft gemaakt.

Volgens Conceição heeft de scheidsrechter het niet zo op FC Porto waardoor hij de club structureel benadeelt. 'Je hebt ons al twee titels gekost. Schrijf het allemaal maar op, maar je bent gewoon een grote schande' is slechts een korte passage uit de enorme woede-uitbarsting van de trainer.

Daar gaat hij later nog op verder. 'Je bent een dief, je besteelt ons elke keer' en 'je bent gewoon een slecht persoon' waren nog enkele verwijten die de arbiter om zijn oren kreeg. Het duel eindigde uiteindelijk in 1-1, waardoor Sporting Club dit seizoen op weg lijkt naar het kampioenschap in Portugal.

Lees ook: Chelsea gaat ondanks wondergoal van Porto verder

Porto was dit seizoen nog wel kwartfinalist van de Champions League, maar in die ronde was Chelsea over twee wedstrijden met 2-1 te sterk. Het is overigens niet voor het eerst dat Conceição ruzie heeft. In de Champions League-ontmoetingen met Chelsea en Manchester City had hij ook al onenigheid met Thomas Tuchel en Pep Guardiola.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen