'Eintracht Frankfurt schrapt 'te dure' Ten Hag van lijstje'

29 april 2021 – Erik ten Hag wordt naar alle waarschijnlijkheid niet de nieuwe trainer van Eintracht Frankfurt. De 51-jarige trainer van Ajax is volgens BILD niet langer in beeld bij de huidige nummer vier van de Bundesliga. De Duitse club had de naam van Ten Hag wel degelijk op zijn lijstje staan, maar haakte af nadat bleek dat de komst van de Nederlandse oefenmeester om financiële redenen niet haalbaar was.

'Eintracht Frankfurt schrapt 'te dure' Ten Hag van lijstje'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Eerder schreef het lokale Frankfurter Rundschau al dat Ten Hag bij Eintracht Frankfurt in beeld was om de binnenkort vacante trainerspositie in te vullen. Adi Hütter vertrekt namelijk aan het einde van dit seizoen bij de Duitse club om aan de slag te gaan bij competitiegenoot Borussia Mönchengladbach. Roger Schmidt van PSV zou nog wel in beeld zijn bij Eintracht Frankfurt, evenals Oliver Glasner (VfL Wolfsburg) en Pellegrino Matarazzo (VfB Stuttgart).

De toekomst van Ten Hag ligt mogelijk in Engeland. De geruchten over de belangstelling van Tottenham Hotspur voor de trainer van Ajax klinken steeds luider. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse journalist is de trainer van Ajax inderdaad een van de kandidaten voor de kandidaten voor de opvolging van de ontslagen José Mourinho. Spurs heeft inmiddels zelf een gesprek met Ten Hag ingepland, claimt Romano.

Ook bij de bookmakers is Ten Hag inmiddels favoriet om de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur te worden. De Nederlandse oefenmeester beschikt bij Ajax over een contract dat na dit seizoen nog een jaar doorloopt. Ten Hag werd begin dit jaar ook nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Borussia Mönchengladbach, maar die club koos voor Hütter.

Reacties

Ajax

gerelateerd