'Inter nog niet concreet voor Tagliafico; Leicester wil Gosens'

29 april 2021, 17:55

De vraag is niet of, maar waarnaartoe Ajacied Nicolás Tagliafico komende zomer zal vertrekken. Internazionale is een van de clubs die recent aan de Argentijn werden gelinkt. Volgens Ricardo Schlieper, zaakwaarnemer van Tagliafico, is de interesse echter nog niet concreet.

Het Spaanse AS noemde afgelopen week vier clubs die Tagliafico graag zouden vastleggen. Het ging daarbij om Leeds United, Manchester City, Atlético Madrid en dus ook Inter. Bovendien stelde het medium dat een transfer voor meerdere Italiaanse clubs extra interessant is, omdat Tagliafico over een Italiaans paspoort beschikt. Zelf liet Tagliafico eerder tegenover het Italiaanse Tutto Mercato Web weten graag ooit in de top van de Serie A te spelen.

"Inter blijft natuurlijk wereldwijd een topclub, maar Nico beantwoordde alleen een vraag", temperde zaakwaarnemer Schlieper de verwachtingen in gesprek met FC Inter News. "Er is niks concreets. Het is nu nog vroeg en er al zal nog veel moeten gebeuren. Laten we afwachten", stelde hij voor. Schlieper erkende wel dat er een akkoord ligt met Ajax over een zomers vertrek. "Vorig jaar had hij al kunnen vertrekken, maar de hele transfermarkt veranderde door de pandemie. We zijn met Ajax overeengekomen dat Nicolás bij een passend bod mag vertrekken."

Leicester geïnteresseerd in Gosens

Een andere linksback is naar verluidt juist kandidaat om de Serie A te verlaten. Robin Gosens zou volgens transferexpert Fabrizio Romano kunnen rekenen op interesse van Leicester City. De Duits-Nederlandse verdediger van Atalanta zou bovenaan het lijstje staan van The Foxes, waar Nuno Mendes van Sporting Portugal eerder te duur bleek. Het gerucht dat ook Manchester City met de linksback sprak, werd door Romano weerlegd. Gosens voetbalde in Nederland voor Vitesse, FC Dordrecht en Heracles Almelo voor hij de overstap naar Atalanta maakte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen