Van de Ven over toekomst: "Dat zijn allemaal mooie clubs"

29 april 2021 – Micky van de Ven is bezig aan een uitstekend seizoen bij FC Volendam en werd zelfs benoemd tot aanvoerder. Toch lijkt de centrumverdediger de club uit het vissersdorp komende zomer te gaan verlaten. Ondanks dat er veel interesse lijkt te zijn, heeft Van de Ven nog geen knopen doorgehakt over zijn toekomst. De linkspoot houdt alle opties open.

Van de Ven over toekomst: "Dat zijn allemaal mooie clubs"

"Ik heb nog niet gesproken met clubs, dus er speelt op dit moment niets. Maar je weet nooit wat er gaat gebeuren", vertelde Van de Ven voor de camera van NH Sport. "Het is lastig te zeggen of ik Volendam deze zomer ga verlaten, maar de kans is aanwezig. Ik spreek veel met mijn zaakwaarnemer en mijn vader. Ik ga niet zomaar ergens tekenen voordat het seizoen is afgelopen."

De twintigjarige verdediger speelde dit seizoen al 24 competitiewedstrijden en wordt onder meer gelinkt aan Ajax. Van de Ven zou een transfer naar Amsterdam zeker zien zitten. "Ajax is natuurlijk een fantastische club, maar dat zijn PSV, AZ en Feyenoord ook. De Eredivisie is een mooie competitie om in te spelen. Het is sowieso een droom om op dat niveau te voetballen."

De geboren Noord-Hollander heeft nog een contract tot de zomer van 2023. Waar de Eredivisie dus een droom is, lijkt ook het buitenland een optie te zijn. "Ik ben er nog niet mee bezig of ik in Nederland wil blijven of juist naar het buitenland wil gaan. Ik wil in ieder geval wel spelen bij mijn nieuwe club, dat is belangrijk voor iedere jonge speler."

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd