Boskamp kraakt Feyenoord: "Er zit helemaal geen bezieling in"

29 april 2021, 21:42

Jan Boskamp vreest dat Feyenoord er niet in gaat slagen om Europees voetbal te bereiken. De Rotterdammers wilden in eerste instantie meedoen voor een ticket voor de Champions League, maar moesten zich al snel neerleggen bij de Europa League. Inmiddels wordt dat zelfs een lastig verhaal en denkt Boskamp dat ook de Conference League moeilijk wordt.

In de studio van RTL7 werd Boskamp voorafgaand aan de wedstrijd tussen Manchester United en AS Roma gevraagd naar zijn mening over Feyenoord. De oud-speler van de Rotterdamse topclub denkt dat het een hels karwei wordt om Europa te bereiken. "Moet ik daar eerlijk antwoord op geven?. Ik zie het somber in. Het draait gewoon vierkant. Er zit helemaal geen bezieling in."

Ron Vlaar, die tussen 2006 en 2012 het shirt van Feyenoord droeg, is niet echt bezig met het lot van zijn oud-werkgever. Hij hoopt vooral dat AZ goed blijft presteren. Vlaar speelde tot de winterstop immers namens de Alkmaarders. "Ik kijk weinig naar Feyenoord, maar vooral naar AZ. Het verschil is zes punten, dus dat gaat niet meer goedkomen."

Feyenoord staat vier wedstrijden voor het einde van de competitie op de vijfde plek. Als dat zo blijft, is de ploeg van trainer Dick Advocaat veroordeeld tot het spelen van de play-offs. Feyenoord moet de top vier bereiken om in ieder geval de voorronde van de Conference League te halen. Het verschil met de huidige nummer vier Vitesse is twee punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen