Pogba na ongelukkige strafschop: "Daar heb ik geen geluk mee"

29 april 2021, 23:22   Bijgewerkt: 29 april 2021, 23:32

Paul Pogba veroorzaakte donderdagavond op ongelukkige wijze een strafschop tijdens de wedstrijd tussen Manchester United en AS Roma. Daar was de middenvelder als vanzelfsprekend niet blij mee, al won de Engelse topclub alsnog met 6-2 van de Italianen. Volgens Pogba moeten hij en zijn ploeggenoten echter niet gemakzuchtig zijn voor de return.

"Het resultaat is positief, maar we zijn nog niet klaar", vertelde Pogba na de wedstrijd tegenover BT Sport. "We zullen onze focus moeten houden en met dezelfde mentaliteit spelen als vandaag. In de eerste helft maakten we twee fouten, waardoor we twee doelpunten tegen kregen. In de rust motiveerde de manager ons om zoveel mogelijk doelpunten te maken in de tweede helft."

Voor de thee ging de bal na een handsbal van Pogba op de stip. Hij werkte een voorzet van tegenstander Rick Karsdorp over de achterlijn. "Ik moet maar niet meer tackelen", aldus de Fransman. "Dat gaat me niet goed af. Ik zal meer moeten trainen en oefenen om te tackelen zonder mijn armen te gebruiken. Dit was echt ongelukkig. Dat ben ik dit seizoen sowieso als het gaat om strafschoppen."

Lees ook: United zet Roma na rust te kijk en staat met een been in finale

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen