'Ten Hag gaat na behalen titel om tafel met Spurs'

30 april 2021, 08:08

Tottenham Hotspur hoopt na dit weekend om de tafel te gaan met Erik ten Hag, een van de topkandidaten voor de klus als hoofdtrainer van de Londenaren. De Spurs willen Ten Hag eerst de kans geven om de titel met Ajax te veroveren en daarna de gesprekken openen voor een eventuele overgang.

Dat meldt The Guardian. Ajax kroonde zich dankzij een 2-0 overwinning op AZ afgelopen weekend al officieus tot landskampioen, waardoor een gelijkspel tegen FC Emmen al volstaat om de titel officieel te maken. Spurs is erg gecharmeerd van Ten Hag. De 51-jarige oefenmeester beschikt over veel eigenschappen waar directeur Daniel Levy naar op zoek is. Zo wil hij een trainer zoeken die van aanvallend voetbal houdt en graag werkt met jonge spelers.

Ten Hag, die volgens de Engelse krant dolgelukkig is bij Ajax en een uitstekende band met technisch directeur Marc Overmars heeft, heeft concurrentie van Ralf Rangnick. De 62-jarige coach is vrij op te pikken. Zijn laatste klus dateert van 2019, toen hij nog aan het roer stond bij RB Leipzig. Rangnick werkte eveneens voor onder meer Schalke 04 en Hoffenheim.

Ten Hag stond ook hoog op het verlanglijstje van RB Leipzig, maar de Duitse topclub koos ervoor om Jesse Marsch op te pikken bij RB Salzburg. De Amerikaan is de vervanger van de jonge toptrainer Julian Nagelsmann, die na dit seizoen de vertrekkende Hansi Flick opvolgt bij Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen