'Ex Ronaldo eist 65 miljoen wegens vermeende verkrachting'

30 april 2021, 12:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo moet mogelijk een flinke smak geld overmaken naar ex-vriendin Kathryn Mayorga. Het Amerikaanse model eist liefst 65 miljoen euro als schadevergoeding voor het seksuele misbruik waar Ronaldo zich schuldig aan zou hebben gemaakt. Ronaldo zou de Amerikaanse in 2009 hebben verkracht, maar daar werd hij twee jaar geleden al voor vrijgesproken.

Mayorga werd naar eigen zeggen in 2009 verkracht in Las Vegas door Ronaldo, maar deed destijds geen aangifte. Later stapte ze alsnog naar de politie, waardoor Ronaldo moest vrezen voor een gevangenisstraf. Het Amerikaanse openbaar ministerie besloot de steraanvaller van Juventus echter niet te vervolgen. Toch laat Mayorga het er niet bij zitten. Volgens The Mirror zegt Mayorga dat Ronaldo haar liefst 325.000 euro heeft betaald om het misdrijf niet openbaar te maken.

Als schadevergoeding eist het model nu een totale som van meer dan zestig miljoen euro, waarvan twintig miljoen aan smartengeld. Bovendien is Mayorga nog niet klaar bij de rechter. Ze wil Ronaldo de komende tijd proberen alsnog te laten straffen. Volgens de Portugees zelf was het seks met wederzijdse instemming en gebruikte het model de voetballer om zelf bekend te worden. The Mirror meldt dat het kamp-Ronaldo de aantijgingen belachelijk vindt en niet verwacht de hoge som te moeten betalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen