De Leeuw lacht: "Zou lekker zijn om er drie te maken tegen Ajax"

1 mei 2021 – FC Emmen boekte vorige week een groot succes in de Eredivisie, door op eigen veld te winnen van Heracles Almelo en daarmee een grote slag te slaan in de strijd om lijfsbehoud. Emmen staat zestiende en heeft de concurrentie in het zicht, maar speelt zondag wel de lastige uitwedstrijd tegen Ajax. Michael de Leeuw hoopt op een stunt.

De Leeuw lacht: "Zou lekker zijn om er drie te maken tegen Ajax"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De routinier maakte vorige week een hattrick en hoopt morgen ook tot scoren te komen. "Het zou wel lekker zijn hé, als je er drie kan maken tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena. Dat zouden echt bonuspunten zijn", zegt hij tegen ESPN. De hattrick van vorige week leverde hem veel aandacht op. "Toen ik thuiskwam, heb ik anderhalf uur appjes moeten beantwoorden. Mooi dat de mensen zo meeleven. Het was een heerlijke wedstrijd."

Emmen speelt nog vier wedstrijden, waarin het zich wil veilig spelen. De Leeuw speelt volgend seizoen zelf sowieso in de Eredivisie, want hij gaat naar FC Groningen. "Ik wil graag volgend jaar hier met opgeheven hoofd het veld op komen lopen. Dan speel ik wel voor een andere club, maar dan hebben we toch maar mooi deze club in de Eredivisie gehouden", zegt De Leeuw.

Na het duel met Ajax wachten voor Emmen nog wedstrijden tegen FC Groningen, sc Heerenveen en VVV-Venlo. De Leeuw is dit seizoen de clubtopscorer van Emmen. Hij staat op twaalf doelpunten.

Lees ook: ESPN gooit kampioensduel Ajax met Emmen op open net

Reacties

Eredivisie

gerelateerd