Hernia gooit roet in eten voor Willem II-trainer Petrovic

1 mei 2021 – In een cruciale fase van het seizoen is Zeljko Petrovic afgehaakt bij Willem II. De hoofdtrainer is geveld door een acute hernia, zo meldt zijn werkgever zaterdagmiddag. Hij is er daardoor zaterdagavond niet bij tegen FC Utrecht.

Hernia gooit roet in eten voor Willem II-trainer Petrovic

Willem II geeft verder geen tekst en uitleg over wat er precies gebeurd is met Petrovic. Wel laat de club weten dat er onderzoek heeft uitgewezen dat Petrovic een acute hernia heeft en dat er een kleine ingreep nodig zal zijn om van de hernia te herstellen. Assistent-trainer Gery Vink neemt in Utrecht de honneurs waar en is dan dus eindverantwoordelijk.

Petrovic had overigens besloten om minder spelers op de bank te zetten bij Willem II. Hij vindt dat spelers het echt moeten verdienen om bij de wedstrijdselectie te zitten en zodoende kiest hij ervoor om niet iedereen maar op de bank te zetten. Afgelopen weekend had Willem II zodoende maar zes veldspelers op de bank zitten, terwijl de trainer vijf keer mag wisselen.

Voor Willem II zijn de belangen zaterdagavond groot in de Domstad. De Tilburgers staan net boven de streep, met een punt meer dan FC Emmen.

Eredivisie

gerelateerd