Milan legt druk bij concurrenten en mag nog hopen op CL-voetbal

1 mei 2021, 22:45

AC Milan heeft zaterdagavond zonder echt te overtuigen een vrij eenvoudige zege geboekt om laagvlieger Benevento (2-0). De doelpunten kwamen op naam van Hakan Calhanoglu en Theo Hernández, waardoor Milan klimt naar de tweede plek. De naaste belagers Atalanta Bergamo, Napoli en Juventus komen nog in actie en kunnen dus nog over Milan heen.

Het eerste doelpunt van AC Milan liet niet lang op zich wachten en was er absoluut een om door een ringetje te halen. Vooral de genialiteit van middenvelder Franck Kessié was de defensie van Benevento te machtig. Eerst zette hij het spel voort met een hakje en later in de aanval zorgde hij er met een slim overstapje voor dat Calhanoglu alleen voor de doelman stond en de 1-0 kon maken.

Zo kan Milan rustig de resultaten van de concurrenten afwachten en hopen dat een van hen punten verspeelt. Volgende week zondag staat er dan een cruciale ontmoeting op het programma: een uitduel met Juventus. De laatste speelronde neemt het het ook nog op tegen Atalanta Bergamo, dus ze hebben Champions League-voetbal nog volledig in eigen hand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen