Van der Sar dolblij met aanblijven Ten Hag: "Een succesformule"

2 mei 2021, 10:42   Bijgewerkt: 2 mei 2021, 10:47

Edwin van der Sar is dolgelukkig met het feit dat Erik ten Hag zijn contract bij Ajax met een jaar heeft verlengd. De succescoach zette afgelopen vrijdag zijn krabbel onder een contract dat hem tot de zomer van 2023 aan Amsterdam bindt. De algemeen directeur gaat ervanuit dat Ten Hag daarom ook komend seizoen in de Johan Cruijff Arena werkt.

"Continuïteit in een club is altijd belangrijk", stelt Van der Sar in Goedemorgen Eredivisie. "Daarom denk ik op het moment: als de trainer het nog naar zijn zin heeft en die mogelijkheden ziet om een volgende stap te zetten, dan zou je gek zijn als directie om dat niet met beide handen aan te grijpen. In combinatie met Marc Overmars is Ten Hag toch een succesformule gebleken."

Ten Hag werd de laatste tijd in verband gebracht met een transfer naar een andere club. "Hij heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij Ajax naar een hoger niveau heeft kunnen tillen. De belangstelling is er voor spelers, en is er dus ook voor de trainer." Van der Sar ging afgelopen week om de tafel met Ten Hag. "Hij wilde zijn zegje doen. Dan zet je nog een kommaatje links en een puntje daar en van daaruit waren we akkoord."

Ten Hag liet wel een clausule in zijn contract opnemen, zo bevestigde de directeur. "In een contract staan vaak clausules en dat is in dit contract niet anders. Doet hij het goed, dan zou hij misschien een mooie stap kunnen maken. Iedereen die in Nederland zit heeft die ambitie. Dat is voor Erik niet anders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen