Advocaat hint op eerder vertrek: "Ik schaam me diep"

2 mei 2021, 14:48

Dick Advocaat overweegt eerder dan verwacht op te stappen bij Feyenoord. De Rotterdammers gingen pijnlijk onderuit op bezoek bij ADO Den Haag (3-2) en zetten zichzelf daarmee ongelofelijk voor schut. Advocaat gaat maandag met zijn spelers om de tafel om te bespreken of hij nog een toekomst heeft bij de club.

"Ik ben eindverantwoordelijk", begon de geëmotioneerde Advocaat voor de camera van ESPN. "Ik zie een elftal dat totaal geen geloof, geen beleving, geen voetbal en geen strijd heeft. Dit is gewoon geen elftal. Ik denk dat we ons moeten afvragen waar dit door komt, want het is treurig om op deze manier te verliezen van ADO Den Haag. Als je ziet wat voor topsalarissen die jongens verdienen, schaam ik me diep."

Advocaat hintte op een vroegtijdig afspraak. "Als het aan mij ligt, moet ik het beste voor Feyenoord beslissen. Als zij mij morgen aangeven dat ik het elftal niet meer beter kan krijgen, kies ik daarvoor. Dit is de eerste keer dat ik het zo slecht heb gezien." Feyenoord kwam via Robert Bozeník nog wel op voorsprong, maar ging uiteindelijk met 3-2 onderuit.

Advocaat heeft wel een idee hoe hij het weer op de rit kan krijgen, mocht zijn elftal nog altijd vertrouwen in hem hebben. "Misschien moet ik de jongens niet meer opstellen als ze bezig zijn met contracten, toekomst of geld." Daarmee doelde hij overigens niet op Steven Berghuis, die ontbrak wegens een schorsing. "Nee, hij is by far onze beste speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen