Bijlow neemt het op voor Advocaat: "Wij moeten het laten zien"

2 mei 2021 – Justin Bijlow heeft het opgenomen voor Dick Advocaat. De trainer van de Rotterdammers overweegt na dit weekend te vertrekken bij Feyenoord, maar volgens Bijlow ligt het aan de ploeg zelf. Feyenoord ging op bezoek bij hekkensluiter ADO Den Haag met 3-2 onderuit.

Bijlow neemt het op voor Advocaat: "Wij moeten het laten zien"

"Vanuit mijn kant is er niks naar de trainer, in de spelersgroep ook niet", aldus Bijlow in gesprek met ESPN. "We moeten het zelf op het veld laten zien. De trainer kan de ballen niet inpassen voor ons. Dat moeten we zelf allemaal doen. Tegen Vitesse was het spel ook al niet goed." Bijlow zag zijn ploeg toen nog knokken. "Vorige week hadden we dat wel, ondanks dat het spel heel slecht was, waren de beleving en strijd er wel. Het begint natuurlijk met het spel, dat was niet goed genoeg. Ik weet het nu ook niet. Kort na de wedstrijd is het moeilijk antwoord te geven."

Volgens Bijlow is er nog genoeg om voor te knokken. "We moeten gewoon doorgaan tot het einde", aldus Bijlow. "We gaan de hoop niet opgeven, gewoon volle bak knallen tot het einde en dan zien we de rest wel. Volgende week hebben we een mooie wedstrijd voor de boeg." Ook invaller Ridgeciano Haps was kritisch op het spel van zijn ploeg. "Wat hier is gebeurd, is Feyenoord-onwaardig", aldus Haps. "We moeten ons schamen. Naar de supporters toe en naar onszelf. Dit kan niet."

Feyenoord neemt het komend weekend op tegen rivaal Ajax. De Rotterdammers moeten het hoe dan ook stellen zonder de geschorste Steven Berghuis en Jens Toornstra. Achter de naam van Bryan Linssen staat een vraagteken. De aanvaller moest zich al voor rust geblesseerd laten wisselen.

Feyenoord

gerelateerd