Klaassen: "Hier hebben we het hele jaar voor gevoetbald"

2 mei 2021, 16:46

Davy Klaassen is blij dat Ajax de 35e landstitel officieel binnen heeft. De middenvelder was zondagmiddag met een doelpunt belangrijk in de 4-0 overwinning op FC Emmen en viert zijn vierde kampioenschap met de Amsterdammers. Klaassen gaf vorige week nog aan te stoppen met voetballen als het nog mis zou gaan en kwam na de kampioenswedstrijd nog even terug op die uitspraak.

"Ik hoef gelukkig niet te stoppen met voetballen", aldus een lachende Klaassen voor de camera van ESPN. "Ik had deze overwinning wel verwacht. In de eerste helft speelden we echt niet goed, maar ik had niet het gevoel dat we niet zouden winnen. Ieder kampioenschap zorgt weer voor blijdschap. Hier hebben we het hele jaar voor gevoetbald."

Klaassen weet ook wanneer hij en zijn ploeggenoten een belangrijke slag hebben geslagen. "In januari en februari hebben we echt afstand genomen van de rest", vertelde de middenvelder over die belangrijke fase van de competitie. "We zijn iedere wedstrijd vol gas begonnen en dat klinkt gemakkelijker dan het is. We hebben een goede selectie, die beseft dat we niet zomaar kunnen gaan lopen kloten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen