Schöne koestert punt bij PSV: "Dan mag je wel tevreden zijn"

2 mei 2021 – Lasse Schöne pakte zondagavond met sc Heerenveen een puntje op bezoek bij PSV en daar is de middenvelder tevreden mee. De Friezen zijn nog in de race voor de play-offs en zullen het gelijkspel in Eindhoven koesteren. Schöne vindt het verdiend dat hij en zijn ploeggenoten met een resultaat terugreizen naar het Abe Lenstra Stadion.

Schöne koestert punt bij PSV: "Dan mag je wel tevreden zijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik heb vandaag vooral veel gelopen", begon de Deen zijn interview bij ESPN. "Het was namelijk niet mijn beste wedstrijd, ik heb meer slechte dan goede ballen gegeven. Als je hier een puntje haalt, dan mag je wel tevreden zijn. Ik denk dat het een leuke wedstrijd was. We stonden goed en hebben het verdedigend goed gedaan."

Heerenveen speelde zonder sterkhouders Henk Veerman en Joey Veerman een prima wedstrijd. "Die hebben we niet meer nodig", lachte Schöne, die zijn ex-club Ajax het kampioenschap zag binnenslepen. "Dat is fantastisch, ze hebben een mooi seizoen gehad. Ajax is de terechte kampioen en wij gaan nog vechten voor een plekje in de play-offs."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd