'Robin van Persie gaat eigen zoon trainen bij Feyenoord'

3 mei 2021 – Robin van Persie krijgt volgens het Algemeen Dagblad een rol in de jeugdopleiding van Feyenoord. De voormalig aanvaller wordt assistent-trainer van Brian Pinas bij Feyenoord Onder-16. Op het trainingsveld zal Van Persie te maken krijgen met zijn zoon Shaqueel (14), die een grote toekomst wordt toegedicht.

'Robin van Persie gaat eigen zoon trainen bij Feyenoord'

Van Persie borg een kleine twee jaar geleden op, maar nam daarmee geen definitief afscheid van de voetbalwereld. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal keerde op verzoek van hoofdtrainer Dick Advocaat al snel terug bij Feyenoord, waar hij aan de slag ging als spitsentrainer, al wilde hij die functie zelf niet zo noemen.

In september werd Van Persie genoemd als mogelijke rechterhand van bondscoach Frank de Boer bij het Nederlands elftal. De komende zomer neemt de keuzeheer een oud-aanvaller mee naar het EK, maar niet Van Persie. Als assistent wordt Ruud van Nistelrooij, volgend seizoen hoofdtrainer van Jong PSV, toegevoegd aan de technische staf.

Hoofdtrainer Feyenoord Vrouwen
Feyenoord heeft nog niet bevestigd dat Van Persie aan de slag gaat in de jeugdopleiding, maar maandag wel bekendgemaakt dat Danny Mulder (47) de hoofdtrainer wordt van Feyenoord Vrouwen. De damesploeg uit Rotterdam debuteert volgend seizoen in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Feyenoord

gerelateerd