Petrovic onder het mes: "De pijn was niet meer te doen"

4 mei 2021 – Zeljko Petrovic zal vandaag (dinsdag) een medische ingreep ondergaan in het ziekenhuis. De trainer van Willem II ontbrak daardoor afgelopen zaterdag al op de bank tegen FC Utrecht. Een acute hernia speelt hem parten.

Petrovic onder het mes: "De pijn was niet meer te doen"

De kans is groot dat Petrovic zondag tegen PSV wel weer op de bank kan zitten. "Het is niet meer te doen", laat de trainer weten aan het BN De Stem. "Ik doe geen oog dicht en zelfs met morfine is de pijn bijna ondraaglijk. Het zuigt me helemaal leeg." Het was zodoende hoog tijd voor Petrovic om het probleem aan te pakken, al vindt hij het moeilijk dat hij Willem II nu niet kan helpen.

"We hebben gekeken naar opties in het buitenland, maar dan zou het niet zeker zijn of ik bij de uitwedstrijd tegen ADO kan zijn op 13 mei", legt de trainer uit. "En dat is voor mij een absolute must. Daarom laat ik nu die blokkade maar doen om snel van de pijn af te zijn en weer aan de slag te kunnen. Als het allemaal volgens planning verloopt, kan ik vrijdag weer de training leiden en zondag op de bank zitten bij de wedstrijd tegen PSV." 

De bedoeling is dat Petrovic na het seizoen nog een operatie ondergaat. Die moet voor eer betere oplossing voor de lange termijn zorgen. "Eerst moeten we er alles aan doen om Willem II in de eredivisie te houden", zegt de coach van de nummer vijftien van de Eredivisie.

Eredivisie

gerelateerd