Gorré kan spits Te Vrede bij selectie van Suriname halen

4 mei 2021 – Dean Gorré heeft er een nieuwe speler bij voor de nationale ploeg van Suriname. De bondscoach kan namelijk ook gaan beschikken over Mitchell Te Vrede (op archiefbeeld), die de knoop heeft doorgehakt en heeft besloten om voor de nationale ploeg uit te komen. Dat weet De Telegraaf.

Gorré kan spits Te Vrede bij selectie van Suriname halen

De spits staat momenteel onder contract bij Al-Fateh in Saoedi-Arabië. De 29-jarige aanvaller kwam eerder uit voor Excelsior, Feyenoord, SC Heerenveen, het Turkse Boluspor en NAC Breda. Ook Te Vrede kiest er nu voor om gebruik te maken van het zogenaamde sportpaspoort en dus voor Suriname te gaan spelen. Door daar gebruik van te maken, kan hij gemakkelijker voor Suriname kiezen en hoeft hij zijn dubbele paspoort niet in te leveren.

Onlangs kozen ook Warner Hahn, Diego Biseswar, Nigel Hasselbaink, Ryan Donk, Kelvin Leerdam, Florian Jozefzoon en Tjaronn Chery voor Suriname, dat zodoende nu ineens een veel sterke ploeg heeft staan. De eerste twee duels van de WK-kwalificatie werden gemakkelijk gewonnen door het team van Gorré.

In juni gaat de jacht op deelname aan het WK verder voor Suriname. Dan wacht ook een wedstrijd tegen Canada, wat als de grootste concurrent kan worden gezien in de kwalificatiecyclus.

Eredivisie

gerelateerd