Advocaat keert zonder groepsgesprek terug op veld

4 mei 2021 – Dick Advocaat sprak afgelopen zondag harde woorden na het verlies van Feyenoord bij ADO Den Haag. De coach gaf aan een groepsgesprek te willen met de selectie om de situatie in Rotterdam tegen het licht te houden. Dat gesprek is er echter niet gekomen, weet RTV Rijnmond.

Advocaat keert zonder groepsgesprek terug op veld

Maandag was de selectie vrij, dinsdag werd er weer getraind. Advocaat was er gewoon weer bij. Uit zijn teksten van zondag viel op te maken dat hij ook zijn eigen positie wilde bespreken met de spelers, maar dat is niet gebeurd. De selectie heeft de koppen niet bij elkaar gestoken en is dinsdag gewoon weer over gegaan tot de orde van de dag. De kans is dan ook groot dat Advocaat zondag op de bank zit bij Feyenoord, dat dan tegen rivaal Ajax speelt.

RTV Rijnmond bracht maandag al naar buiten dat Advocaat wel heeft gesproken met technisch directeur Frank Arnesen en de technische staf. Dat overleg zou zondag na het verlies in Den Haag hebben plaatsgevonden. Belangrijkste onderwerp was de toekomst van Advocaat als trainer van Feyenoord. Omdat de coach dinsdag gewoon weer op het veld stond, lijkt hij inderdaad het seizoen af te maken in Rotterdam.

?Een trainerswissel zou qua timing ook behoorlijk onlogisch zijn. De competitie nadert zijn einde met drie duels in anderhalve week en daarna volgen al vrij snel de play-offs. Met de huidige vijfde plaats wacht Feyenoord duels met Heracles Almelo en daarna de winnaar van FC Utrecht tegen FC Groningen.

Feyenoord

gerelateerd