'Memphis werd gespot tijdens zijn huizenjacht in Barcelona'

4 mei 2021, 18:58

De geruchten over de transfer van Memphis Depay naar FC Barcelona zijn flink aangewakkerd en wel met een heel bijzondere reden: de aanvaller zou namelijk gespot zijn in de huizenjacht in de hoofdstad van Catalonië. Hij zou zijn gezien met enkele familie en vrienden in Barcelona tijdens zijn huizenjacht.

Dat schrijft de krant El Mundo Deportivo dinsdag althans. Memphis werd vorige week niet geheel toevallig gespot in de wijk Pedralbes, die ook wel bekend staat als de wijk van de elite in Barcelona. Hij zou daar enkele fraaie huizen bekeken hebben en vervolgens via de luchthaven El Prat zijn teruggevlogen naar Lyon. De vlucht moest in de grootste discretie worden gedaan, maar is een kleine week na dato toch uitgelekt.

Alles wijst er dan ook op dat hij op het punt staat om daadwerkelijk naar FC Barcelona te verkassen, een transfer die al heel lang op de rol staat. De spits van Lyon is namelijk transfervrij in de zomer en staat bovenaan het lijstje van Ronald Koeman, die een goede relatie heeft met de spits. Hoewel de Catalanen minder salaris bieden dan naar verluidt Juventus, Internazionale en Atlético Madrid, wil Memphis zelf graag naar Camp Nou.

Lees ook: Franse media loven Memphis: 'Wat een baas!'

Daarmee zou hij na Eric García (Manchester City) de tweede transfervrije aanwinst worden voor Koeman, die verder puzzelt aan zijn elftal voor het komende seizoen. Ook Georginio Wijnaldum, wiens verbintenis afloopt bij Liverpool in de komende zomer, wordt gelinkt aan een dienstverband in Catalonië, maar door de ontwikkeling van middenvelder Ilaix Moriba (18) zou voorzitter Joan Laporta twijfelen over die transfer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen