PSV heeft ADO-keeper Fraisl in beeld, ook Feyenoord loert

5 mei 2021 – PSV haalde met Joël Drommel al een peperdure nieuwe keeper naar Eindhoven en is van plan om nogmaals een doelman aan te trekken. Er is, volgens zijn zaakwaarnemer, belangstelling voor Martin Fraisl van ADO Den Haag. Die kan in de zomer transfervrij naar een andere club vertrekken.

PSV heeft ADO-keeper Fraisl in beeld, ook Feyenoord loert

Ook Feyenoord en FC Groningen zouden belangstelling hebben voor de Oostenrijkse keeper, zo zegt zijn agent Helge Paver tegen het Eindhovens Dagblad. "Er is door meerdere clubs geïnformeerd en ook PSV is daarbij", zegt hij. "Maar een concreet aanbod is er nog niet." De 27-jarige keeper is ondanks de slechte positie van ADO in de Eredivisie bezig aan een goed seizoen.

Eerder dit seizoen was Fraisl geweldig op dreef in de wedstrijd tegen PSV die in 2-2 eindigde. Aanvankelijk was Luuk Koopmans de eerste keeper in Den Haag, maar hij verloor gaandeweg het seizoen vorderde zijn plek aan Fraisl. Laatstgenoemde kwam in de winter over van SV Sandhausen op het tweede niveau in Duitsland.

PSV heeft met Drommel komend seizoen dus sowieso al één keeper onder contract. Yvon Mvogo kan ook blijven, maar de kans bestaat dat RB Leipzig hem terug naar de Bundesliga haalt.

PSV

gerelateerd