Maher twijfelt over buitenland: "Geleerd naar gevoel te luisteren"

5 mei 2021 – Het is nog onduidelijk waar Adem Maher komend seizoen speelt. De controlerende middenvelder van FC Utrecht heeft het goed naar zijn zin, maar denkt ook aan een avontuur in het buitenland. Blindstaren op een transfer naar het buitenland zit er zeker niet in bij de vijfvoudig international van Oranje.

Maher twijfelt over buitenland: "Geleerd naar gevoel te luisteren"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De 27-jarige middenvelder heeft een contract tot 2022 in de Domstad en weet dat Utrecht graag met hem door wil. "Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren. Ik heb genoeg kansen gehad om in het buitenland te tekenen, maar als de klik er niet is, dan moet je het niet doen. Als jonge speler moet je dromen, maar de realiteit kan anders zijn", zegt Maher tegen Voetbal International.

Of hij in de zomer gaat vertrekken of niet, kan Maher dan ook nog niet zeggen. "De focus ligt op dit seizoen. Het allerbelangrijkste – en dat zou voor elke voetballer moeten gelden – is dat je wekelijks kan spelen. Vergeet niet wat je wél hebt. Ik voel me eindelijk weer voetballer. Dat gevoel is het allerbelangrijkste." Technisch directeur Jordy Zuidam heeft zich al gemeld bij het management van Maher, om te laten weten dat de club graag met hem verder wil. Eerder speelde de international voor AZ, PSV, Osmanlispor, FC Twente en AZ.

Met Quinten Timber van Ajax haalde Utrecht vandaag al wel een concurrent van Maher aan. Met hem wil Utrecht het middenveld gaan verjongen, al hoeft dat volgens het Algemeen Dagblad allerminst ten koste te gaan van Maher. Zuidam ziet in beide middenvelders namelijk absoluut toekomst.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd