'Door Feyenoord verhuurde Van Beek kan naar de Serie A'

5 mei 2021 – Sven van Beek speelde tot dusver louter in de Nederlandse competitie, maar heeft de mogelijkheid om komende zomer een Italiaans avontuur aan te gaan. Volgens Voetbal International is er namelijk sprake van belangstelling van Udinese.

'Door Feyenoord verhuurde Van Beek kan naar de Serie A'

VI rept over 'nadrukkelijke belangstelling' van de Serie A-club. Al langere tijd wordt de 26-jarige verdediger van Willem II in de gaten gehouden door Udinese. Van Beek stond door blessureleed lange tijd buitenspel bij Feyenoord, maar begint op huurbasis in Tilburg inmiddels weer wat op te krabbelen. Udinese ziet in hem een aantrekkelijke speler, maar dat geldt ook voor clubs uit de Eredivisie. Volgens VI zijn er door Van Beek al gesprekken gevoerd met clubs uit de subtop van de Nederlandse competitie.

De verdediger beschikt over een aflopend contract bij Feyenoord, dat hem tot het einde van het seizoen gestald heeft in Tilburg. Een langer verblijf in Tilburg wordt ook niet uitgesloten door Van Beek, maar dan moet de club wel in de Eredivisie zien te blijven. Dat is op dit moment allerminst zeker, aangezien de club vijftiende staat en de hete adem van FC Emmen in de nek voelt.

Overigens laat Van Beek zich dit seizoen ook van zijn mindere kant zien. De verdediger tekende tegen FC Utrecht afgelopen weekend voor zijn zevende eigen doelpunt, een Eredivisie-record.

Feyenoord

gerelateerd