Real haalt Cannavaro en Emerson uit Turijn

19 juli 2006, 23:48

Real Madrid heeft een fraaie slag geslagen op de transfermarkt. De ploeg, die ook nadrukkelijk hengelt naar de diensten van Ruud van Nistelrooy, neemt Fabio Cannavaro en Emerson over van Juventus. Het duo zal in Madrid herenigd worden met trainer Fabio Capello, die enkele weken geleden Juventus verruilde voor Real.

De Spaanse topclub maakte de transfers op haar website bekend. Met het duo heeft de ploeg twee spelers van absolute wereldklasse binnen. Cannavaro leidde als aanvoerder van de nationale ploeg van Italië zijn land naar de wereldtitel, terwijl Emerson jarenlang aanvoerder was van de Braziliaanse ploeg. Beide spelers zijn afkomstig van Juventus, dat daar haar rol in het grote fraudeschandaal terug zal worden gezet naar de Serie B.

{image[245518][right-half][]}"Technisch directeur Predrag Mijatovic heeft de transfer woensdagavond in Turijn afgerond", meldt Real Madrid op haar website over de spraakmakende transfers. Beide spelers zullen in de Spaanse hoofdstad een contract voor twee jaar ondertekenen met een optie voor nog een seizoen. Volgens de Spaanse media maakte Real Madrid ongeveer twintig miljoen euro over aan Juventus voor het tweetal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen