Slecht nieuws Memphis: Barcelona praat met Agüero

6 mei 2021 – FC Barcelona heeft serieuze gesprekken gevoerd met Manchester City-aanvaller Sergio Agüero (32). De ervaren spits is na dit seizoen transfervrij en werd eerder al concreet gelinkt aan de Catalaanse grootmacht. Daar moet hij Ronald Koeman voorin meer opties geven en hij vormt tevens een zoethoudertje voor sterspeler Lionel Messi, die goed met hem bevriend is.

Slecht nieuws Memphis: Barcelona praat met Agüero

Dat meldt Sky Sports donderdagmiddag. Hoewel de geruchten al langer de ronde deden, worden door het Engelse medium de eerste gesprekken tussen de club en zaakwaarnemer bevestigd. Na tien seizoenen heeft Aguëro besloten om in de komende zomer te vertrekken bij The Citizens, waar hij mede door de vele blessures geen vaste waarde meer was dit seizoen. FC Barcelona zoekt voor het komende seizoen een aanvallende versterking en is gezien de penibele financiële situatie vooral op zoek naar transfervrije spelers.

Het nieuws lijkt slecht nieuws voor Memphis Depay te zijn: de Nederlander is eveneens transfervrij en wordt ook al langere tijd gelinkt aan een overgang naar Camp Nou. Als Agüero inderdaad rondkomt met FC Barcelona, lijkt een overgang naar Catalonië uitgesloten voor de Nederlander. Niet alleen speelt Koeman momenteel slechts met twee aanvallers, ook keert Ansu Fati nog terug uit de ziekenboeg.

Lees ook'Agüero rond met Barça, Messi blijft in Camp Nou'

Als FC Barcelona de ervaren aanvaller inderdaad vastligt, zou dat anderzijds voor de fans van de club een goede indicatie kunnen zijn. Koeman ziet het liefst Memphis naar Camp Nou komen, maar als Agüero wordt binnengehaald, is de kans op een langer verblijf van Messi ook een stuk groter. De kleine Argentijn werd eerder vandaag nog gelinkt aan Paris Saint-Germain, maar zijn toekomst is nog in het ongewisse


Premier League

gerelateerd