Hazard biedt excuses aan: "Ik wilde de fans niet beledigen"

6 mei 2021 – Eden Hazard heeft een dag na de uitschakeling van Real Madrid in de Champions League zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag. De aanvaller van de Spanjaarden werd na afloop al lachend op het veld vastgelegd met een aantal van zijn ex-ploeggenoten van Chelsea. Dat schoot bij veel supporters van Real totaal in het verkeerde keelgat.

Hazard biedt excuses aan: "Ik wilde de fans niet beledigen"

Real verloor met Hazard in de basis met 2-0 van Chelsea en dat betekent dat de Madrilenen niet naar de finale van de Champions League gaan. De Belgische aanvaller kon zijn stempel allesbehalve drukken en werd in de slotfase naar de kant gehaald door trainer Zinédine Zidane. Na de wedstrijd stond Hazard op het veld nog wat te lachten met spelers van Chelsea, waar de rechtspoot zeven seizoenen speelde.

Via Instagram heeft Hazard inmiddels laten weten dat het niet zijn bedoeling was om zijn fans beledigen. "Het spijt me. Ik heb veel meningen over mijn houding gelezen en het was nooit mijn bedoeling om de supporters van Real Madrid te beledigen. Het is altijd mijn droom geweest om voor Real te spelen en ik wil hier graag prijzen pakken. Het seizoen is nog niet klaar en we gaan strijden in La Liga. Hala Madrid!", is te lezen.

Hazard maakte in de zomer van 2019 voor ruim honderd miljoen euro de stap van Chelsea naar Real. Tot op heden heeft de 106-voudig international van België weinig kunnen betekenen voor de grootmacht. Hazard kende veel blessureleed en stond dit seizoen pas achttien keer binnen de lijnen. In de slotfase van het seizoen hoopt hij met Real nog wel de Spaanse landstitel binnen te slepen.

LaLiga

gerelateerd