Villarreal en Man United naar EL-finale, Hazard biedt excuses aan

7 mei 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 6 mei.

United en Van de Beek in finale ondanks drie tegengoals bij Roma

Manchester United heeft meldt zich later deze maand in de finale van de Europa League. De ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer leed op bezoek bij AS Roma een verrassende 3-2 nederlaag, maar die uitslag kon de 6-2 overwinning van vorige week niet meer wegpoetsen. Donny van de Beek stond eindelijk weer eens in de basis aan de kant van de bezoekers en speelde negentig minuten mee.

Villarreal voorkomt volledige Engelse dominantie in Europa

Villarreal heeft voorkomen dat in navolging van de Champions League ook de Europa League een Engelse finale krijgt. De ploeg van trainer Unai Emery hield donderdagavond Arsenal op 0-0, wat na de 2-1 overwinning van vorige week genoeg was voor een finaleplek. In de eindstrijd op woensdag 26 mei in het Poolse Gdansk neemt Villarreal het op tegen Manchester United.

Hazard biedt excuses aan: "Ik wilde de fans niet beledigen"

Eden Hazard heeft een dag na de uitschakeling van Real Madrid in de Champions League zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag. De aanvaller van de Spanjaarden werd na afloop al lachend op het veld vastgelegd met een aantal van zijn ex-ploeggenoten van Chelsea. Dat schoot bij veel supporters van Real totaal in het verkeerde keelgat.

'Kluivert mag na trainerswissel hopen op definitieve overstap'

De trainerswissel bij RB Leipzig lijkt goed uit te pakken voor Justin Kluivert. Het lag in de lijn der verwachting dat de 22-jarige Nederlandse aanvaller zou terugkeren naar AS Roma als Julian Nagelsmann was gebleven. Waar Kluivert onder de nieuwe trainer van Bayern München geen toekomst leek te hebben, past de aanvaller volgens Kicker wel in de plannen van Jesse Marsch.

'Dortmund ziet opvolger van Sancho rondlopen bij PSV'

Het zou zomaar kunnen dat Noni Madueke bezig is aan zijn laatste weken in dienst van PSV. Volgens BILD heeft Borussia Dortmund de negentienjarige Engelse aanvaller geïdentificeerd als opvolger van Jadon Sancho. Het Duitse medium denkt dat Madueke voor een bedrag van vijftien miljoen euro is op te pikken in Eindhoven.

Franse voetbalwereld rouwt om overlijden Christophe Revault (49)

Het Franse voetbal is donderdag opgeschrikt door het overlijden van Christophe Revault. Het levenloze lichaam van de voormalig doelman van Le Havre, Paris Saint-Germain, Stade Rennes en Toulouse werd donderdag thuis getroffen. Revault is 49 jaar geworden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen